God jul fra oss i Arbeidsgiverportalen

Illustrasjon av god jul
Foto: Colourbox

Takk for at du er med og gjør Arbeidsgiverportalen til et nyttig sted for HR og ledere i staten. Snart er vi ett år. Her er noen fakta fra første året.

Publisert: 13. des 2018, Sist endret: 13. des 2018

Arbeidsgiverportalen ble åpnet 4. januar i fjor. Siden den gang har den vokst fra 0 brukere til over 178.000 på ett år. Målet med portalen var å «samle alt på ett sted», og styrke arbeidsgivere og ledere i egen rolle.

Vi er veldig glade for at portalen for HR- og ledere i staten har blitt tatt godt imot.

Og det er mye takket være de konstruktive, hyggelige og noen ganger kritiske tilbakemeldingene vi har fått fra dere brukere.

Noen fakta fra vårt første år:

  • 180.000 har til nå brukt portalen.
  • 628.000 sidevisninger
  • 26.000 nedlastinger av maler, skjemaer, eksempler og veiledere
  • 42 sendte nyhetsbrev, 756 abonnenter
  • 101 personer ønsker å dele av sine erfaringer i Erfaringsrommet, en nettside der du kan komme i kontakt med og sparre med andre ledere og HR-medarbeidere i staten.
  • 1700 spørsmål til Difis veiledningstjeneste. Det spørres og veiledes mest innen kategorien avtale- og regelverk, arbeidstid, ferie og permisjoner, lønnsforhandlinger og lønnsoppgjøret 2018 og reise.

Til neste år vil du få nye verktøy og informasjon på Arbeidsgiverportalen, blant annet om både inkluderingsdugnaden, omstilling og strategisk kompetanseutvikling.

Vi takker dere for at dere bruker oss, og stadig får oss til å forbedre oss!

Har du tips til forbedringer eller ønsker om noe du vil vi skal skrive om på Arbeidsgiverportalen, kan du kontakte redaktør Vibeke Johnsen, kontaktinformasjon nederst.

God jul og godt nyttår fra alle oss i Arbeidsgiverportalen

 

Kontakt