Bli med på traineeprogrammet i staten

Traineeprogrammet i staten for personer med nedsatt funksjonsevne og hull i CV-en har nå åpnet for innmelding av stillinger.

Virksomheter kan nå melde inn stillinger til traineeprogrammet for personer med høyere utdannelse og nedsatt funksjonsevne eller hull i cv-en.

Meld inn stillinger i Traineeprogrammet i staten

Nytt i traineeprogrammet

  • Målgruppen som kan søke på stillinger i programmet, utvides. Fra våren 2020 kan både personer med nedsatt funksjonsevne og/eller hull i CV-en søke. Søkerne må ha høyere utdanning.
  • Traineeprogrammet gjennomføres med løpende opptak. Virksomhetene selv bestemmer tidspunkt for utlysning av stillingen, og setter egen søknadsfrist.
  • Etter endt traineeperiode får du som statlig arbeidsgiver mulighet til å endre den midlertidige stillingen til fast stilling, uten å utlyse stillingen på nytt.

Som arbeidsgiver er det en del av samfunnsoppdraget å jobbe for at arbeidsplassen skal være et inkluderende sted. Programmet er også en del av inkluderingsdugnaden.

Vi har oppdatert nettsidene til traineeprogrammet. Her vil du finne hva du må gjøre som arbeidsgiver og tips til hvordan gå frem for å ansette gjennom programmet.

Noen virksomheter er allerede i gang med å søke etter kandidater. Du kan se annonsene deres her:

 

Publisert: 27. mai 2020 Oppdatert: 2. november 2021

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.