Bli med i nettverk for HR og jurister i staten

Statens arbeidsgiverstøtte har et nettverk for jurister og HR-ansatte i staten som arbeider med juridiske problemstillinger innenfor HR-feltet. Vil du bli en del av nettverket?

 Nettverket har vært aktivt siden februar 2020 og har tidligere tatt opp disse temaene.

  • prosess for innplassering i stilling, flytting og nedbemanning i forbindelse med omstilling.
  • intern mobilitet og utlysningsplikten
  • hjemmearbeid / fjernarbeid / fjernledelse / hjemmekontor

Dette får du i nettverket

Vi vektlegger erfaringsutveksling og læring av hverandre. Deltagerne i nettverket holder innlegg og forteller fra egen virksomhet. I tillegg er det både gruppe- og plenumsdiskusjoner. Vi har gode erfaringer med å gjennomføre treffene digitalt.

Nytt nettverksmøte i november

Nå planlegger vi et nytt møte 23. november 2021. Vi har spurt nettverket om hva som kan være aktuelle temaer. Det er ønsker om å se på:

  • En ny arbeidshverdag: erfaringer med fjernarbeid og midlertidig suspensjon av kjernetid, samt tanker om stedsuavhengig arbeidssted.
  • Foreslåtte endringer i statsansatteloven – har din virksomhet gitt innspill i høringen? Hva tenker dere om de foreslåtte endringene?

Har du lyst til å bli en del av nettverket? Send oss en e-post innen utgangen av oktober.

 

Publisert: 14. oktober 2021

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.