Har du tatt i bruk GOD START? Da vil vi høre fra deg!

Bilde av kvinne som holder frem mobiltelefon

I 2016 lanserte Difi «GOD START! Onboarding for nyansatte i staten». Nesten 2000 brukere senere, skal tjenesten gjøres enda bedre. Vi ønsker derfor din tilbakemelding.

Publisert: 15. Mai 2018, Sist endret: 22. sep 2018

GOD START! er en onboardingstjeneste for nyansatte i staten. Den inneholder et læringsløp med flere e-læringskurs, tips, oppfølgingssamtaler med leder og refleksjonsoppgaver. Det skal gi den nyansatte grunnleggende opplæring i forvaltningskunnskap og sikre god oppfølging de første seks månedene i ny jobb.

Difi ønsker å komme i kontakt med brukerne

GOD START! ble produsert som en webapp for blant annet å kunne være en åpen tjeneste uten pålogging.

Fra lansering i august 2016 har omtrent 2000 brukere benyttet seg av GOD START! Nå er Difi i gang med å redigere og videreutvikle tjenesten. Vi ønsker tilbakemeldinger fra dere brukere slik at vi kan tilpasse GOD START! Ytterligere.

Hva er dine behov?

Vi vil gjerne høre fra alle involverte brukere av GOD START! Det være seg nyansatte, men også HR, faddere og ledere som har tilrettelagt for tjenesten i sin virksomhet. Hva fungerer godt og hva kunne vært gjort annerledes i webappen? Får dere tilstrekkelig implementeringsmateriell?

Vi er også vel så nysgjerrige på de av dere som ikke har benyttet GOD START! Er det konkrete mangler i tjenesten? Er det noe vi kunne endret for at du skulle tatt den i bruk?  

Ta kontakt med oss

Difi ønsker å sikre at GOD START! er en brukervennlig tjeneste.

Ta gjerne kontakt og fortell om dine erfaringer:

Marte Dyve Simenstad
marte.dyve.simenstad@difi.no
Mobil: 906 41 248

Ønsker du å lese mer om onboarding eller innfasing, klikk på lenken under:

 

Deldette