Meld deg på Difis vårslipp av nye e-læringskurs

Står du som leder midt i en endringsprosess og lurer på hvordan du skal håndtere konsekvensene av endringene? Hvordan sikrer du at virksomheten har nødvendig kompetanse til å løse oppgavene? Hvordan lager du gode beslutningsgrunnlag om reformer, regelendringer og investeringer? Difi lanserer tre nye e-læringskurs som vil hjelpe deg på vei i dette arbeidet.

Introduksjonsvideo til e-læringskurset Endringsledelse

På årets vårslipp vil vi presentere våre nye e-læringskurs i endringsledelse og kompetanseledelse.

Vi vil og presentere e-læringskurs i utredningsinstruksen som Direktoratet for økonomistyring (DFØ) har vært ansvarlig for. Disse kursene er gratis å bruke, utviklet sentralt og i tett samarbeid med brukere.

Vi vil også vise fram den nye den nye læringsplattformen for statlige virksomheter som kan brukes til e-læringskurs, klasseromskurs og andre arrangementer. Løsningen er nå under pilotering, og vi vil dele våre erfaringer så langt og orientere om hvordan vi vil jobbe sammen med statlige virksomheter når de skal ta plattformen i bruk.

I tillegg vil vi vise tre nye digitale verktøy som ledere og HR kan ta i bruk for å videreutvikle sin egen eller virksomhetens ledelseskompetanse:

  • Utvikling av ledergrupper
  • Veileder til mentorprogram – hvordan komme i gang med et mentorprogram i egen virksomhet
  • God ledelse i staten – et refleksjonsverktøy som hjelper deg å reflektere over din egen rolle som leder og hvilken kompetanse du trenger på ulike ledernivåer

Arrangementet er gratis og finner sted torsdag, 31. mai kl.9-11.30 i Filmens hus i Oslo. Det er åpent for alle som jobber i kommune og stat.

Meld deg på
Våslipp av nye e-læringskurs
Sjekk ut alle våre e-læringskurs
Læringsplattformen.difi.no

 

 

Publisert: 12. Apr 2018, Sist endret: 05. jul 2018

Deldette