DFØs arbeidsgiverstøtte

Har din virksomhet en konkret sak eller problemstilling innen arbeidsgiverfeltet dere trenger hjelp til? Gjennom DFØs arbeidsgiverstøtte kan du kontakte fagpersoner på ulike felt innen arbeidsgiverfeltet.

Publisert: 20. okt 2017, Sist endret: 12. Mar 2020

På grunn av situasjonen rundt koronaviruset og at vi ønsker å prioritere henvendelser om dette, kan det ta noe lenger tid for oss å svare på øvrige henvendelser. 

Opplever du problemer med å kontakte oss, send en mail til arbeidsgiverstotte@dfo.no.

Arbeidsgiverstøtte er en lukket tjeneste, og tjenesten er bare tilgjengelig for ansatte i statlige virksomheter. Du må logge deg inn for å få tilgang til å kontakte oss skriftlig eller via telefon.

Støtte i omstillingsprosesser

DFØs arbeidsgiverstøtte vil på forespørsel kunne bistå virksomheter i konkrete omstillingsprosesser.  Eksempler på bistand kan være alt fra å delta i planleggingen av en omstillingsprosess til å kvalitetssikre enkeltelementer i omstillingsarbeidet. Vi kan også delta som en diskusjonspartner underveis i omstillingen.

Form og innhold på bistanden kan vi diskutere hvis virksomheten din sender oss et ønske om å diskutere dette. Henvendelsen sender dere som vanlig gjennom kontaktpunktet under.

  Ønsker du å utveksle erfaringer med kolleger i staten, anbefaler vi deg å sjekke ut Erfaringsrommet.

  Her finner du kontaktinformasjon til ledere og HR-medarbeidere i statlige virksomheter som har sagt seg villige til å være en sparringspartner og dele sine erfaringer innenfor arbeidsgiverfeltet.

  Vi hører gjerne fra deg

  Har du benyttet deg av arbeidsgiverstøtte? Vi vil gjerne høre om dine erfaringer og om forslag til hvordan vi kan gjøre tjenesten bedre. Send oss gjerne en e-post!

  Deldette

  Aktuelt

  Illustrasjon på arbeidsgivers mange oppgaver

  Arbeidsgivarportalen flyttar til DFØ

  Frå januar 2020 flyttar Arbeidsgivarportalen til Direktoratet for forvaltning og økonomistyring. Dette betyr det for deg som brukar.