NAV-tilbud til statlige virksomheter

NAV over hele landet kan bistå statlige arbeidsgivere i rekrutterings- og inkluderingsprosessen. I Oslo er denne funksjonen for statlige virksomheter lagt til NAV St. Hanshaugen.

Publisert: 08. sep 2019, Sist endret: 18. Mar 2021

Lurer dere på hvordan du skal gripe an inkluderingsdugnaden og komme i gang i deres virksomhet? Har du liten erfaring med å ansette personer med nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en? Får dere få søkere i målgruppen for inkluderingsdugnaden?

NAV over hele landet kan bistå som diskusjonspartner både før dere lyser ut en stilling og i arbeidet med å finne kandidater i målgruppen for inkluderingsdugnaden. Fra 1. april 2019 skal både faste og midlertidige stillinger telles når dere rapporterer om arbeidet med inkluderingsdugnaden i årsrapporten.

For statlige virksomheter i Oslo

 I Oslo har Kommunal- og moderniseringsdepartementet og NAV St. Hanshaugen inngått et samarbeid om konkret bistand til statlige virksomheter i Oslo i arbeidet med inkluderingsdugnaden.

For statlige virksomheter ellers i landet

Er dere en statlig virksomhet utenfor Oslo, finner du mer informasjon om hva NAV kan tilby og informasjon om hvordan du kommer i kontakt med NAV:

Veiviser for inkludering og Kom i kontakt med NAV

Ved å fylle ut kontaktskjemaet, vil NAV automatisk rute din henvendelse til rett sted:

Dette kan virksomheten din få støtte til:

  • Markedskontakten i NAV kan bistå arbeidsgiver med veiledning i hvordan stillingsannonsen kan utformes for å få treff i målgruppen
  • Sjekke og finne fram til kvalifiserte kandidater i målgruppen i NAVs registre
  • Avklare kandidatenes motivasjon og oppfordre aktuelle kandidater til å søke
  • Eventuelt oversende CV-er for aktuelle kandidater til arbeidsgiver (med samtykke fra søkerne
  • Avklare tilretteleggingsbehov, aktuelle virkemidler som følger kandidaten ved søknad samt videre oppfølging fra NAV
  • Vurdere samarbeid med arbeidsgiver om kvalifisering av kandidater som gjennom kvalifiseringsløp på sikt kan fylle kvalifikasjonskravene for en statlig stilling.

 

Deldette

Kontakt

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?
*